Završeno 11. prvenstvo OSRH u malom nogometu

Na 11. prvenstvu OSRH u malom nogometu, koje se u Bibinju održavalo od 9. do 13. rujna 2013. prvo mjesto osvojila je malonogometna ekipa Gardijsko oklopno mehanizirane brigade HkoV-a, drugo mjesto ekipa HRZ i PZO-a, a treće natjecatelji Hrvatske ratne mornarice.

Posljednji dan prvenstvenih utakmica prošao je u znaku polufinalnih i finalnih sportskih nadmetanja te odličnih sudačkih odluka koje su donosili Zirdum Leonardo, Mikić Damir, Bakarić Zdenko i Zdrilić Stipe.

Među igračima dvanaest malonogometnih ekipa OS RH koje je ovo prvenstvo okupilo, za najboljeg igrača proglašen je razvodnik Vedran Mravak, pripadnik Obalne straže RH, najbolji strijelac je skupnik Ivan Klapan iz HRZ i PZO-a dok je najbolji golman desetnik Stjepan Kos, pripadnik ekipe Počasno zaštitne bojne.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručio je izaslanik načelnika GS OSRH, zapovjednik ZOD-a "Fran Krsto Frankopan", brigadir Blaž Beretin, koji je zahvalio svim učesnicima na sudjelovanju te doprinosu promociji i razvitku sporta u Oružanim snagama RH, a najboljima je čestitao na pokazanoj spremnosti, upornosti i sportskim rezultatima.

Organizator prvenstva bilo je Zapovjedništvo za obuku i doktrinu "Fran Krsto Frankopan", a domaćin Pukovnija PZO-a i 93. zrakoplovna baza HRZ i PZO-a, dok  je općina Bibinje omogućila održavanje natjecanja u svojoj sportskoj dvorani "Stjepan Radić".



Vijesti