Najbolji dočasnici i vojnici mjeseca u HRZ i PZO

Zapovjednik HRZ i PZO, brigadni general Dražen Ščuri, primio je u četvrtak, 4. travnja 2013. najbolje vojnike i dočasnike HRZ i PZO-a, mjeseca siječnja, veljače i ožujka.


Tom prigodom general Ščuri uručio je priznanja vojniku Bojanu Karličeku - djelatniku 91.zrakoplovne baze iz Voda veze u Zapovjednoj satniji, naredniku Vici Rogiću djelatniku Središte za obuku HRZ i PZO „Rudolf Perešin“, desetniku Ivanu Milinu djelatniku 93. zrakoplovne baze u zrakoplovno tehničkoj bojni, vojniku  Goranu Kovačeku djelatniku je 93. zrakoplovne baze u Eskadrila helikoptera te desetniku Nikoli Aniću, djelatniku 91. zrakoplovne baze u Zrakoplovno tehničkoj bojni.

Uručujući priznanja za djelatnike mjeseca, general Ščuri čestitao im je na postignutim rezultatima te je istaknuo kako kvalitetni vojnici i dočasnici, zajedno s časnicima čine nedjeljivu cjelinu, te je dodao kako i dalje očekuje ostvarivanje vrhunskih rezultata u radu, na kojima će kao zapovjednik insistirati, te ih u skladu s pozitivnim propisima i vrednovati.



Vijesti