Čestitka ministra Krstičevića Ivanu Kvesiću i Antonu Glasnoviću

"Nastavite predstavljati Hrvatsku u najboljem svijetlu", poručio je ministar Krstičević čestitavši osvajačima medalja

U ime pripadnika Hrvatske vojske i djelatnika Ministarstva obrane, potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević uputio je čestitku vrhunskim sportašima-ugovornim pričuvnicima Hrvatske vojske, Ivanu Kvesiću i Antonu Glasnoviću na ostvarenim rezultatima.

Ugovorni pričuvnik Hrvatske vojske karatist Ivan Kvesić osvojio je 3. mjesto u kategoriji do 84 kilograma na turniru Svjetske karate lige u Tokiju, koji je ujedno i jedan od kvalifikacijskih za Olimpijske igre 2020.

Ugovorni pričuvnik Anton Glasnović osvojio je s muškom reprezentacijom u trapu, u sastavu s Josipom Glasnovićem i Markom Germinom, srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u talijanskom Lonatu.

“Poštovani Ivane, poštovani Antone,

u ime svih pripadnika Hrvatske vojske, djelatnika Ministarstva obrane i u svoje osobno ime čestitam vama i vašim timovima na ostvarenim rezultatima.

Ponosan sam što ste dio obitelji Hrvatske vojske i što kontinuirano pokazujete kako se voli i promiče Domovina. Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu te vas pozivam da nastavite predstavljati našu zemlju i Hrvatsku vojsku u najboljem svijetlu diljem svijeta”, stoji u čestitci ministra obrane.

Objava Čestitka ministra Krstičevića Ivanu Kvesiću i Antonu Glasnoviću pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti