General Šundov obišao kadete na Zimskom kampu

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov, u četvrtak 14. veljače 2019. obišao je kadete na Zimskom Kampu 1 na vojnom poligonu "Gakovo".

Uz načelnika Glavnog stožera, posjetu su prisustvovali i zapovjednik Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ general-bojnik Mate Pađen i zapovjednik Kadetske bojne satnik Hrvoje Šimleša.

Na Zimskom kampu 1 u vrijeme obilaska, kadeti su provodili taktičku obuku razine pojedinac/binom. U susretu s kadetima, načelnik Glavnog stožera OSRH general zbora Mirko Šundov pohvalio je rad, entuzijazam i visoku razinu motivacije, kako kadeta tako i instruktora. General Šundov ukazao je i na važnost njegovanja domoljublja i na potrebu stalnog nesebičnog zalaganja, profesionalnog razvoja te održavanja koraka s vremenom, a napose sa suvremenom tehnologijom. 

Također, načelnik Glavnog stožera kadete je upoznao s aktualnim postignućima Hrvatske vojske, a na kraju obilaska, kadetima i instruktorima poželio je puno uspjeha u budućnosti te izrazio uvjerenje da će današnje generacije kadeta dostojno naslijediti dosadašnje generacije uspješnih časnika.

Vijesti