Najbolji mornari i dočasnici HRM-a od rujna do prosinca 2018.

Pripadnike Hrvatske ratne mornarice koji su proglašeni najboljim dočasnicima i mornarima za rujan, listopad, studeni i prosinac 2018. godine u srijedu, 23. siječnja 2019. primio je zapovjednik Hrvatske ratne mornarice, komodor Ivo Raffanelli.

Pripadnici Flotile HRM-a, stožerni narednik Feđa Matković i mornar Ante Pavletić proglašeni su najboljima u mjesecu rujnu, nadnarednik Krešimir Marasović, također iz Flotile HRM i razvodnik Ivan Vučić, pripadnik Pomorske baze Split, najboljima su se pokazali u mjesecu listopadu.

U studenom 2018. najbolji su bili  narednik Davor Kovačić i pozornik Mile Kutleša, pripadnici Obalne straže RH, dok su za prosinac najboljima proglašeni narednik Goran Bazina, Flotila HRM-a te razvodnik Denis Mirčeta, pripadnik PB Split.

Čestitajući im na uspjehu, komodor Raffanelli govorio je o izuzetnom značaju njihovog osobnog doprinosa, posebno istaknuvši odgovornost, znanje, stručnost, cjeloživotno učenje i obučavanje u cilju podizanja kako razine pojedinačne osposobljenosti tako i uspješne provedbe svih zadaća.

Vijesti