Održan božićni turnir Hrvatske vojske u odbojci

U vojarni 1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia održan je božićni mješoviti turnir u odbojci, a u finalnom natjecanju održanom u petak, 14. prosinca 2018. godine naslov pobjednika osvojila je ekipa Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman". 

Natjecanje je provedeno u organizaciji Zapovjedništva za potporu s ciljem promicanja Godine spremnosti i aktivnosti Hrvatskog vojnika.

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je šest ekipa, drugo mjesto pripalo je Počasno-zaštitno bojnoj, a treće Bojni NBKO.

Po završetku natjecanja zapovjednik Zapovjedništva za potporu, general-bojnik Mladen Fuzul uručio je svim ekipama uspomenice za sudjelovanje te priznanja najboljima.

Zatvarajući natjecanje general-bojnik Mladen Fuzul čestitao je natjecateljima na uspjehu  i dobrim rezultatima istaknuvši kako je Zapovjedništvo za potporu ove godine  radilo na podizanju kvalitete sportskih terena, uređenjem sportske dvorane i teretane te atletske staze. 

Novoizgrađena atletska staza imati će tako i novo odbojkaško i nogometno igralište, borilište za samoobranu te kompleks vanjskih sprava, a sve s ciljem  razvijanja i promicanja kulture sporta i zdravog života vojnika.

Na natjecanju su također sudjelovale ekipe Glavnog stožera OSRH, Pukovnije Vojne policije, B NBKO, HVU-a "Dr. Franjo Tuđman", Počasno-zaštitna bojna te Zapovjedništvo za potporu.



Vijesti