Kadeti sudjelovali u humanitarnoj akciji "30 sekundi za djecu"

Kadeti Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" sudjelovali su u četvrtak, 13. prosinca 2018. u humanitarnoj akciji pod nazivom "30 sekundi za djecu".

Tako je više od 200 kadeta na strojilištu vojarne Petar Zrinski, radilo čučnjeve u trajanju od 30 sekundi te su snimili video snimku koja će biti objavljena na društvenim mrežama.

"Zajedničkim snagama nekome uljepšati Božić je zaista predivna stvar. Ovo je samo jedna u nizu akcija koja to omogućuje, jedan čučanj - jedna kuna u 30 sekundi za prikupljanje sredstava za dječicu u Slavoniji i Dalmaciji", kazala je kadetkinja Eva Marija Živković.

"Jutarnje razgibavanje čučnjevima, a kada je humanitarna akcija u pitanju onda to radimo radosni i velika srca. Drago nam je da s ovom malom gestom možemo nekome razveseliti dan, zato pozivamo sve, odvoji 30 sekundi i pomozi", rekao je kadet Mateo Marinović.

Naime, jedan napravljen čučanj vrijedi jednu doniranu kunu, a prikupljena novčana sredstva bit će donirana Odjelu za dječje bolesti Opće županijske bolnice u Vinkovcima i Odjelu pedijatrije Opće bolnice u Šibeniku.



 

Vijesti