Orkestar Hrvatske ratne mornarice održao koncert "S vitron u leđa"

Orkestar Hrvatske ratne mornarice u srijedu, 28. studenog 2018. u Domu Hrvatske vojske "General-bojnik Ivo Jelić" u Splitu održao je drugi koncert u novoj koncertnoj sezoni 2018/2019. pod nazivom "S vitron u leđa".

Uz Orkestar HRM-a, kojim je ravnao Tonći Ćićerić, nastupili su grupa Flores Acoustic te solisti Helena Gudelj, Albina Grčić, Uršula Najev, Roko Blažević, Lovre Lučin i Flores Acoustic, mlade pjevačke splitske nade, koji su sudjelovali u televizijskim emisijama Supertalent i The Voice – najljepši glas Hrvatske.

"Veseli nas što imamo vjernu publiku koja nas prati na koncertima te što je i ovaj koncert bio jednako dobro posjećen kao i prethodni. I ovaj puta su u publici bili kadeti iz Lore, a  vjerujemo da će tako biti i s našim Božićnim koncertom, koji organiziramo s Klapom Hrvatske ratne mornarice "Sv. Juraj"", poručio je zapovjednik Orkestra HRM-a bojnik Milan Milas.

Orkestar Hrvatske ratne mornarice njeguje osoban stil, vodeći računa o hrvatskoj glazbenoj baštini, a osobito o dalmatinskom glazbenom izričaju uz kojeg su neraskidivo vezani.



 

Vijesti