Ekipa ZzP osvojila prvo mjesto na tradicionalnom Božićnom odbojkaškom turniru

Prvo mjesto osvojila je ekipa Zapovjedništva za potporu, druga je bila ekipa Hrvatskog vojnog učilišta dok je treće mjesto osvojila ekipa Počasno-zaštitne bojne

U vojarni “1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia” u Zagrebu, 07. prosinca 2023., održan je tradicionalni mješoviti odbojkaški “Božićni” turnir u organizaciji Zapovjedništva za potporu.

Na turniru je sudjelovalo šest ekipe: Počasno-zaštitna bojna, ekipa Hrvatskog vojnog učilišta, Pukovnije vojne policije, ekipa NBKO i dvije ekipe Zapovjedništva za potporu
Natjecanje je započelo u 06. prosinca s utakmicama razigravanja po grupama. Ekipe su bile podijeljene u dvije grupe, a nakon natjecanja po grupama u četvrtak 07. prosinca slijedile su utakmice polufinala te utakmice za treće mjesto i finale. Prvo mjesto osvojila je ekipa Zapovjedništva za potporu, druga je bila ekipa Hrvatskog vojnog učilišta dok je treće mjesto osvojila ekipa Počasno-zaštitne bojne.

Pehare najboljim ekipama uručio je načelnik Stožera – zamjenik zapovjednika Zapovjedništva za potporu brigadni general Ivan Raos.

General Raos čestitao je najboljima ekipama u svoje ime i u ime zapovjednika Zapovjedništva za potporu general –pukovnika Mladena Fuzula. U svome obraćanju posebno je istaknuo važnost sporta za zajedništvo i očuvanje vrijednosti Domovinskog rata.

Objava Ekipa ZzP osvojila prvo mjesto na tradicionalnom Božićnom odbojkaškom turniru pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti