18. obljetnica Središta za obuku i doktrinu logistike Požega

U vojarni 123. brigade Hrvatske vojske u Požegi obilježena je 18. obljetnica Središta za obuku i doktrinu logistike

U vojarni 123. brigade Hrvatske vojske u Požegi, 9. listopada 2023., obilježena je 18. obljetnica Središta za obuku i doktrinu logistike kojoj je nazočio zapovjednik Zapovjedništva za potporu general-pukovnik Mladen Fuzul, načelnik stožera – zamjenik zapovjednika Zapovjedništva za potporu brigadni general Ivan Raos kao i predstavnici lokalne i regionalne samouprave te predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata i drugi.

U prigodnom obraćanju zapovjednik Središta za obuku i doktrinu logistike brigadir Mile Valentić i zapovjednik Zapovjedništva za potporu general-pukovnik Mladen Fuzul osvrnuli su se na važnost ove postrojbe za cjelokupnu Hrvatsku vojsku te svim pripadnicama i pripadnicima čestitali obljetnicu postrojbe i zahvalili na profesionalnom obavljanju zadaća.

U sklopu programa obilježavanja istaknutim djelatnicima postrojbe uručene su pohvale i nagrade. Kod spomen obilježja za poginule pripadnike 123. brigade HV položeno je cvijeće i zapaljene su svijeće, a održana je i sveta misa koju je predvodio vojni kapelan Željko Volarić.

Objava 18. obljetnica Središta za obuku i doktrinu logistike Požega pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti