Izvrsni rezultati pripadnika 11. HRVCON-a na sportskim natjecanjima u Poljskoj

Pripadnici 11. hrvatskog kontingenta NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u Republici Poljskoj sudjelovali su na sportskim natjecanjima u okviru obilježavanja dana Oružanih snaga Rumunjske

Pripadnici 11. hrvatskog kontingenta NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u Republici Poljskoj (eFP – enhanced Forward Presence) sudjelovali su 22. i 23. travnja 2023. na obilježavanju dana Oružanih snaga Rumunjske koje je održano u vojnoj bazi Bemowo Piskie u Poljskoj.

Tom prigodom pripadnici rumunjskih oružanih snaga organizirali su sportska natjecanja u kojima su pripadnici 11. HRVCON-a još jednom dokazali visoku razinu tjelesne spremnosti i motiviranosti ostvarivši izvrsne rezultate.

Tako su u pojedinačnoj konkurenciji u stolnom tenisu pripadnici 11. HRVCON-a osvojili 2. (nr Kurešević – TRP) i 4. (nnr Rusan – TRP), a u parovima 1. mjesto (nnr Rusan i nr Kurešević). U pojedinačnoj konkurenciji u biljaru osvojili su 3. (nnr Kovač) i 5. mjesto (nr Franković) dok su u parovima osvojili 2. mjesto.

Na natjecanjima u odbojci na pijesku i nogometu 11. HRVCON su predstavljale dvije ekipe. U odbojci na pijesku pripadnici 11. HRVCON-a osvojili su 3. i 5. mjesto dok su u nogometu osvojili 1. i 5. mjesto.

Objava Izvrsni rezultati pripadnika 11. HRVCON-a na sportskim natjecanjima u Poljskoj pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti