Dodjela priznanja najboljim vojnicima i dočasnicima HRZ-a 

U  vojarni "Pukovnik  Mirko Vukušić" u Zemuniku Donjem u utorak 25. travnja 2023. godine održano je proglašenje najboljih vojnika i dočasnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva za prvi kvartal 2023. godine

U  vojarni “Pukovnik  Mirko Vukušić” u Zemuniku Donjem u utorak 25. travnja 2023. godine održano je proglašenje najboljih vojnika i dočasnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva za prvi kvartal 2023. godine.

Načelnik stožera i zamjenik zapovjednika HRZ-a brigadir Marinko Galović čestitao je i zahvalio vojnicima i dočasnicima za iskazanu izvrsnost u provedbi zadaća, samoinicijativnost, profesionalizam te predanu i časnu službu.

Za izvrsnost u provedbi zadaća, promicanje profesionalizma te predanu i časnu službu najboljim dočasnicima za mjesec siječanj proglašeni su skupnik Antonio Rogan (91. krilo) i narednik Damir Savatović (93. krilo), za veljaču stožerni narednik Ante Zubčić (93. krilo), a za ožujak narednik Zlatko Cajner (bZMIN).

Za mjesec veljaču najbolji su vojnik Dino Glavan (93. krilo), a za ožujak pozornik Ante Lonac (bZMIN).

U ime najboljih vojnika i dočasnika zahvalio se stožerni narednik Ante Zubčić na pohvalama te istaknuo spremnost kao dočasnik sa dugogodišnjim iskustvom da bude primjer mlađim kolegama.

Osim načelnika stožera i zamjenika zapovjednika HRZ-a brigadira Marinka Galovića na dodjeli priznanja nazočili su zapovjednik 93. krila HRZ-a brigadir Krešimir Ražov, prvi dočasnik grane časnički namjesnik Robert Tramišak, prvi dočasnik 93. krila časnički namjesnik Ivica Radoš te prvi dočasnici postrojbi iz koje dolaze pohvaljeni pripadnici.

Objava Dodjela priznanja najboljim vojnicima i dočasnicima HRZ-a  pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti