14. obljetnica Središnjice za upravljanje osobljem

U vojarni "Petar Zrinski" u Zagrebu, u petak, 14. siječnja 2022. godine obilježena je 14. obljetnica Središnjice za upravljanje osobljem.

Tim povodom uručena su odlikovanja, izvodi o promaknuću, nagrade i pohvale pripadnicima Središnjice za upravljanje osobljem, a u kapelici sv. Mihovila Arkanđela održana je misa.

U ime Glavnog stožera OS RH djelatnike Središnjice za upravljanje osobljem je pozdravio i čestitao im obljetnicu, direktor Glavnog stožera OSRH general-bojnik Ivica Olujić istaknuvši važnost i specifičnost ove postrojbe.

“Vi imate povećanu odgovornost u etičkom smislu jer radite na selekciji i odabiru osoblja. Vi ste prvi s kojima se susreću naši budući pripadnici”, rekao je general Olujić te naglasio da je osoblje glavni resurs Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Zapovjednik Središnjice za upravljanje osobljem brigadir Božo Poljak svim pripadnicima postrojbe čestitao je 14. obljetnicu osnutka i zahvalio im na njihovom radu. “Trebamo nastojati biti bolji i brži i težiti učenju i stjecanju sposobnosti kako bi se prilagodili promjenama u okruženju” poručio je brigadir Poljak.

Objava 14. obljetnica Središnjice za upravljanje osobljem pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti