Pripadnik HRM-a upućen u operaciju potpore miru UN-a “MINURSO”

Uoči odlaska u operaciju, satnika Igora Pavičića primio je zapovjednik Hrvatske ratne mornarice a kontraadmiral Ivo Raffanelli

Pripadnik Hrvatske ratne mornarice satnik Igor Pavičić upućen je u petak, 17. rujna 2021. godine u operaciju potpore miru UN-a “MINURSO” u Zapadnu Saharu.

Uoči odlaska u operaciju u Zapadnu Saharu, satnika Pavičića primio je zapovjednik Hrvatske ratne mornarice kontraadmiral Ivo Raffanelli koji mu je tom prigodom zaželio puno uspjeha u predstojećem profesionalnom izazovu naglasivši važnost znanja, dosadašnjih iskustava, odnosno postignuća koja će mu zasigurno biti od osobitog značaja u provedbi zadaća.

U mirovnu misiju “MINURSO” satnik Pavičić odlazi sa dužnosti časnika za promet u Odsjeku za opskrbu PB Split. Rođen je 1983. godine u Sarajevu. Ekonomist je po struci, a u Oružane snage pristupa 2009. godine. Naprednu časničku izobrazbu završio je na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” u Zagrebu. Posebne vještine razvijao je na brojnim tečajevima. Tijekom službe obnašao je razne dužnosti: voditelja opskrbno-transportnog pododsjeka, zapovjednika transportnog voda te časnika za opskrbu.

Pripadnik HRM-a upućen u operaciju potpore miru UN-a “MINURSO”| Foto: HRM/D. Mišić

 

Objava Pripadnik HRM-a upućen u operaciju potpore miru UN-a “MINURSO” pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti