Središnja svečanost obilježavanja 30. obljetnice HV-a

Središnja svečanost obilježavanja 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske održat će se u petak, 28. svibnja na stadionu NK "Zagreb" u Kranjčevićevoj ulici

Središnja svečanost obilježavanja 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske održat će se u petak, 28. svibnja 2021. na stadionu NK “Zagreb” u Kranjčevićevoj ulici, s početkom u 18.00 sati.

Tom prigodom održat će se svečano postrojavanje postroja pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, Ministarstva unutarnjih poslova te postroj veterana Domovinskog rata. Također, u okviru programa planirano je ispaljivanje 30 svečanih plotuna na Medvedgradu i prelet aviona MiG-21 Hrvatskog ratnog zrakoplovstva iznad Zagreba.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje središnje svečanosti da zbog obaveznog sigurnosnog pregleda dođu u petak, 28. svibnja 2021. na stadion NK “Zagreb” u Kranjčevićevoj ulici, najkasnije do 16.45 sati te da svoj dolazak obavezno najave do petka, 28. svibnja 2021. na e-mail: infor@morh.hr, do 9.00 sati.

Prijava treba sadržavati podatke o medijskoj kući, ime i prezime, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj novinarske iskaznice i broj mobitela.

Napominjemo kako program nije otvoren za građane zbog pridržavanja epidemioloških mjera.

Objava Središnja svečanost obilježavanja 30. obljetnice HV-a pojavila se prvi puta na MORH.



Najave