Banožić i Hranj na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara u Vukovaru i Bogdanovcima

Ministar Banožić i admiral Hranj na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara u Vukovaru i Bogdanovcima

Ministar obrane Mario Banožić kao izaslanik predsjednika Vlade RH i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj sa suradnicima sudjelovat će u srijedu, 10. ožujka 2021. godine na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara u Vukovaru i 30. obljetnice postrojavanja nenaoružanih odreda u Bogdanovcima.

Obilježavanje Dana hrvatskih branitelja Vukovara započet će polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod središnjeg križa na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru, s početkom u 9.15 sati, nakon čega će u 10.00 sati uslijediti sveta misa za sve poginule, ubijene i nestale branitelje Vukovara u crkvi sv. Filipa i Jakova.

Središnji program u Bogdanovcima započet će u 11.30 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje je predviđeno polaganje vijenaca i paljenje svijeća na spomen obilježju poginulim, ubijenim i nestalim mještanima Bogdanovaca uz prigodna obraćanja.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Vukovara da dođu u srijedu, 10. ožujka u 9.00 sati na Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru, a za praćenje središnjeg programa u Bogdanovcima da dođu u 11.15 sati na Trg dr. Franje Tuđmana u Bogdanovcima.

Dolazak je obavezno najaviti na e-mail: infor@morh.hr, najkasnije do utorka, 9. ožujka 2021. do 20 sati, s naznakom koji dio se medijski prati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice i broj mobitela.

Objava Banožić i Hranj na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara u Vukovaru i Bogdanovcima pojavila se prvi puta na MORH.



Najave