Predstavljanje sanitetskih vozila Hrvatske vojske

Ministar Banožić i admiral Hranj sudjelovat će na predstavljanju sanitetskih vozila Hrvatske vojske u vojarni "1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia"

U vojarni “1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia” u srijedu, 10. veljače 2021. godine, s početkom u 9.00 sati održat će se predstavljanje devet sanitetskih vozila za potrebe Hrvatske vojske.

Riječ je o novonabavljenim sanitetskim vozilima koja će biti raspoređena u postrojbe Hrvatske vojske čime će se doprinijeti unaprjeđenju zdravstvene zaštite, kao i podizanju standarda pružanja zdravstvene potpore u Hrvatskoj vojsci. Također, vozila će se koristiti i u slučajevima prirodnih katastrofa i humanitarnih kriza kada je potrebna vojna pomoć civilnom stanovništvu Republike Hrvatske, te će na taj način Hrvatska vojska doprinijeti podizanju sposobnosti za realizaciju jedne od svojih temeljnih misija.

Predstavljanju će nazočiti ministar obrane Republike Hrvatske Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj sa suradnicima.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za navedeni događaj da dođu u vojarnu “1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia” u Zagrebu, u srijedu, 10. veljače 2021. godine, najkasnije do 8.30 sati te da svoj dolazak prijave na infor@morh.hr, do utorka, 9. veljače 2021. godine do 20 sati.

Objava Predstavljanje sanitetskih vozila Hrvatske vojske pojavila se prvi puta na MORH.



Najave