Banožić i Hranj u obilasku postrojbi HV-a na Banovini

Ministar obrane i načelnik GS OSRH obići će postrojbe HV-a uključene u otklanjanje posljedica potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji

Ministar obrane Mario Banožić u pratnji načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH admirala Roberta Hranja obići će u ponedjeljak, 11. siječnja 2021. godine, postrojbe Oružanih snaga RH uključene u otklanjanje posljedica potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Najprije će obići pripadnike Hrvatske vojske angažirane na inženjerijskim radovima u pripremi prostora za postavljanje kontejnerskog naselja u Ulici Sajmište, iza zgrada broj 4 i 6, s početkom u 10:35 sati.

Nakon toga će obići središnje skladište humanitarne pomoći Crvenog Križa (Pigik) u Petrinji, s početkom u 10:55 sati, a potom će se uputiti u Majske Poljane.

U Majskim Poljanama, s početkom u 11:30 sati obići će radove na sanaciji prometnica i odvodnih kanala.

Izjava za medije planirana je u Majskim Poljanama oko 11.45 sati.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija koji žele popratiti navedeni događaj da dođu u Ulicu Sajmište, iza zgrada broj 4 i 6, s početkom u 10:35 sati, u ponedjeljak, 11. siječnja 2021., najkasnije do 10:25 sati te da svoj dolazak prijave na infor@morh.hr, najkasnije do ponedeljka, 11. siječnja 2021. do 8 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Objava Banožić i Hranj u obilasku postrojbi HV-a na Banovini pojavila se prvi puta na MORH.



Najave