Obilježavanje 29. obljetnice osnutka Hrvatskog vojnog učilišta i promocija kadeta

Ministar Banožić i admiral Hranj sudjelovat će na obilježavanju 29. obljetnice osnutka HVU-a i promocije kadeta sveučilišnih studija Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje

Ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj sa suradnicima sudjelovat će u ponedjeljak, 21. prosinca 2020. godine na obilježavanju 29. obljetnice osnutka Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” i promociji kadeta polaznika diplomskih i preddiplomskih sveučilišnih studija Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, koja će se održati u Kabinetu rodova 9. gardijske brigade “Vukovi” u vojarni “Petar Zrinski” u Zagrebu, s početkom u 15.30 sati.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u ponedjeljak, 21. prosinca 2020., na Hrvatsko vojno učilište, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 15.00 sati te da svoj dolazak najave na infor@morh.hr do ponedjeljka, 21. prosinca do 9.00 sati, zbog ograničenja broja prisutnih osoba i medija sukladno epidemiološkim mjerama.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Ulaz je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću HVU-a pukovnik Zdravko Lovašen, mob: 099/250-2593.

Objava Obilježavanje 29. obljetnice osnutka Hrvatskog vojnog učilišta i promocija kadeta pojavila se prvi puta na MORH.



Najave