Završetak hodnje novih vođa Hrvatske vojske iz Udbine do Knina

Završetak dvodnevne hodnje i šestotjedne obuke polaznika obuke i djelatnika Središta za razvoj vođa "Marko Babić"

Polaznici obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa “Marko Babić” i djelatnici Središta za razvoj vođa “Marko Babić” u utorak, 3. studenoga 2020. godine završavaju dvodnevnu hodnju od Udbine do Knina u trajanju od 36 sati.

Hodnja pripadnika Hrvatske vojske na trasi dugoj 88 kilometara predstavlja vrhunac njihove zahtjevne šestotjedne obuke koja je započela 28. rujna.

Pozivamo predstavnike medija koji žele pratiti zadnju etapu hodnje, od Stare Straže do Kninske tvrđave, da dođu u Staru Stražu u 13.15 sati.

Također, pozivamo predstavnike medija koji žele pratiti dolazak polaznika obuke za razvoj vođa na Kninsku tvrđavu i završnu svečanost da dođu u 14.00 sati do Loredanovih vrata Kninske tvrđave gdje će se obaviti sigurnosni pregled.

Zainteresirani predstavnike medija za praćenje hodnje svoj dolazak trebaju prijaviti na e-mail: infor@morh.hr, najkasnije do utorka, 3. studenoga 2020. do 11 sati, s naznakom za koju se lokaciju se prijavljuju.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj novinarske/osobne iskaznice i broj mobitela.

Osoba za kontakt je narednik Antonio Cesarec, mobitel: 098/973-8868.

Objava Završetak hodnje novih vođa Hrvatske vojske iz Udbine do Knina pojavila se prvi puta na MORH.



Najave