Hodnja novih vođa Hrvatske vojske iz Udbine do Knina

Hodnja polaznika Središta za razvoj vođa „Marko Babić“ na trasi dugoj 88 kilometara predstavlja vrhunac njihove šestotjedne obuke

Polaznici obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa “Marko Babić” i djelatnici Središta za razvoj vođa “Marko Babić” u ponedjeljak, 2. studenoga 2020. u vojarni “Josip Jović” u Udbini, s početkom u 5.00 sati, započinju dvodnevnu hodnju od Udbine do Knina u trajanju od 36 sati.

Hodnja pripadnika Hrvatske vojske predstavlja vrhunac njihove zahtjevne šestotjedne obuke koja je započela 28. rujna, a na trasi dugoj 88 kilometara, 58 polaznika Središta za razvoj vođa “Marko Babić” proći se područje Ličko-senjske, Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Predstavnicima medija praćenje hodnje polaznika obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa “Marko Babić”, bit će omogućeno u ponedjeljak, 2. studenoga 2020. na sljedećim lokacijama:

  1. Početak hodnje: Toranj u vojarni Josip Jović, Udbina
    (dolazak predstavnika medija najkasnije do 4.45 sati).
  2. Ulazak Hrvatske vojske u Gračac: ploča na ulazu u Gračac iz smjera Knina
    (dolazak predstavnika medija najkasnije u 14.30 sati).
  3. Kraj prvog dana hodnje: Otrić, ulazak u taborišnu prostoriju
    (dolazak predstavnika medija najkasnije u 20.15 sati).

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje hodnje da svoj dolazak prijave na e-mail: infor@morh.hr najkasnije do nedjelje, 1. studenoga do 19 sati, s naznakom za koju se lokaciju praćenja hodnje prijavljuju.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj novinarske/osobne iskaznice i broj mobitela.

Osoba za kontakt je narednik Antonio Cesarec, mobitel: 098/973-8868 email: antoniocesarec@gmail.com .

Objava Hodnja novih vođa Hrvatske vojske iz Udbine do Knina pojavila se prvi puta na MORH.



Najave