Svečana prisega 18. naraštaja kadeta Hrvatske vojske

Svečana prisega 18. naraštaja kadeta održat će se u petak, 25. rujna s početkom u 15,00 sati u vojarni "Petar Zrinski" u Zagrebu

Svečana prisega 18. naraštaja kadeta Hrvatske vojske te obilježavanje početka akademske godine sveučilišnih preddiplomskih i diplomskih studija održat će se u petak, 25. rujna 2020. godine s početkom u 15,00 sati u vojarni “Petar Zrinski”, Ilica 256b u Zagrebu.

Svečanu prisegu položit će 108 kadeta 18. naraštaja, od kojih je 83 kadeta preddiplomskih sveučilišnih studija Vojnog inženjerstva i Vojnog vođenja i upravljanja, 23 kadeta integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Vojnog pomorstva te dva kadeta kandidata za vojne pilote. Svoje školovanje započinje i 14 kadeta iz partnerskih zemalja Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Kosova.

Svečanosti će nazočiti i obratiti se ministar obrane Mario Banožić, načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj i zapovjednik Hrvatskog vojnog učilišta general-pukovnik Mate Pađen.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u petak, 25. rujna 2020., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu najkasnije do 14:30 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr najkasnije do petka, 25. rujna 2020., do 10 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Ulaz je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću HVU-a pukovnik Zdravko Lovašen, mob: 099/250-2593.

Svečana prisega 18. naraštaja kadeta Hrvatske vojske

 

Objava Svečana prisega 18. naraštaja kadeta Hrvatske vojske pojavila se prvi puta na MORH.



Najave