Dodjela prvog časničkog čina kadetima Hrvatskog vojnog učilišta

Dodjela prvog časničkog čina kadetima Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" održat će se u ponedjeljak, 31. kolovoza 2020., s početkom u 13:30 sati u vojarni "Petar Zrinski", Ilica 256b, u Zagrebu

Dodjela prvog časničkog čina kadetima Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” održat će se u ponedjeljak, 31. kolovoza 2020., s početkom u 13:30 sati u Kabinetu rodova 9. Gardijske brigade “Vukovi” u vojarni “Petar Zrinski”, Ilica 256b, u Zagrebu.

Činove će primiti 39 kadeta 13. i 14. naraštaja diplomskih i preddiplomskih sveučilišnih studijskih programa Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje. Osim čina poručnika kadeti će primiti časnički bodež, rješenje o prijemu u djelatnu vojnu službu i odluku o rasporedu u postrojbe Hrvatske vojske.

Svečanosti će nazočiti Predsjednik RH i vrhovni zapovjednik OS RH Zoran Milanović, ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u ponedjeljak, 31. kolovoza 2020., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu najkasnije do 13:00 sati te da svoj dolazak najave na infor@morh.hr najkasnije do 12,00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Ulaz je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

 

Objava Dodjela prvog časničkog čina kadetima Hrvatskog vojnog učilišta pojavila se prvi puta na MORH.



Najave