Hodnja novih vođa Hrvatske vojske iz Udbine do Knina

43 polaznika i 16 djelatnika Središta za razvoj vođa “Marko Babić” proći će područja Ličko-senjske, Zadarske i Šibensko-kninske županije

Polaznici obuke za razvoj vođa 2. naraštaja Središta za razvoj vođa “Marko Babić” i djelatnici Središta za razvoj vođa “Marko Babić” u ponedjeljak, 3. kolovoza 2020. u vojarni “Josip Jović” u Udbini, s početkom u 3.00 sata započinju dvodnevnu hodnju od Udbine do Knina u trajanju od 36 sati.

Hodnja pripadnika Hrvatske vojske predstavlja vrhunac njihove zahtjevne šestotjedne obuke na trasi dugoj 88 kilometara. 43 polaznika i 16 djelatnika Središta za razvoj vođa “Marko Babić” proći će područja Ličko-senjske, Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Predstavnicima medija praćenje hodnje polaznika obuke za razvoj vođa 1. naraštaja Središta za razvoj vođa “Marko Babić”, bit će omogućeno na sljedećim lokacijama:

  1. Početak hodnje: Crkva u Udbini
    (dolazak predstavnika medija najkasnije do 4.15 sati).
  2. Ulazak Hrvatske vojske u Gračac: ploča na ulazu u Gračac iz smjera Knina
    (dolazak predstavnika medija najkasnije u 12.30 sati).
  3. Dolazak u Otrić, taborišna prostorija/prenoćište (dolazak predstavnika medija najkasnije do 22.15 sati)

NAPOMENA: U slučaju lošeg vremena otkazuje se dolazak predstavnika medija na navedenu lokaciju).

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje hodnje da svoj dolazak prijave na e-mail: infor@morh.hr najkasnije do nedjelje, 2. kolovoza do 18 sati s naznakom za koju se lokaciju praćenja hodnje prijavljuju.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj novinarske/osobne iskaznice i broj mobitela.

Osoba za kontakt je stožerna narednica Marina Žeželj, mobitel: 099/290-0190.

Objava Hodnja novih vođa Hrvatske vojske iz Udbine do Knina pojavila se prvi puta na MORH.



Najave