Pripadnici Hrvatske vojske uređuju dječja igrališta u Bjelovaru

Pripadnici Topničko raketne pukovnije sudjelovat će u uređenju šest dječjih igrališta u Bjelovaru, u sklopu pomoći lokalnoj zajednici

Pripadnici Topničko raketne pukovnije i Topničko raketne bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade sudjelovat će 16. i 17. lipnja 2020. godine u dvodnevnoj akciji uređenja šest dječjih igrališta u Bjelovaru, u sklopu pomoći lokalnoj zajednici i Gradu Bjelovaru.

Radovi će obuhvatiti bojanje dječjih sprava, zamjenu dotrajalih dijelova sprava te po potrebi istezanje i postavljanje žičanog pletiva kojom su ograđena igrališta. Na zadaći će svakodnevno biti angažirano 10 pripadnika Topničko raketne pukovnije i pet pripadnika Topničko raketne bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske.

Zapovjednik Topničko-raketne pukovnije i vojarne Bilogora Bjelovar brigadir Marijan Cikuš i gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak obići će u utorak, 16. lipnja 2020. godine u 9.30 sati radove na dječjem igralištu u ulici Branimira Markovića.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za navedeni događaj da dođu u utorak, 16. lipnja 2020. godine u 9.30 sati na dječje igralište u ulici Branimira Markovića u Bjelovaru te da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr do ponedjeljka, 15. lipnja 2020. godine do 18.00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Kontakt osoba za navedeni događaj je časnik za odnose s javnošću, satnik Stevo Herceg, kontakt: 091/504-6164.

Objava Pripadnici Hrvatske vojske uređuju dječja igrališta u Bjelovaru pojavila se prvi puta na MORH.



Najave