Svečano otvaranje smještajnog objekta “Vukovar” na HVU

U sklopu obilježavanja 29. obljetnice Hrvatske vojske održat će se svečano otvorenje novoizgrađenog smještajnog objekta na Hrvatskom vojnom učilištu

U sklopu obilježavanja Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 29. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske u srijedu, 27. svibnja 2020. održat će se svečano otvaranje novoizgrađenog smještajnog objekta “Vukovar” na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman”.

Svečanosti će nazočiti predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, državni tajnik Ministarstva obrane Tomislav Ivić, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora dr. sc. Miroslav Tuđmana, načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj te drugi visoki vojni i civilni uzvanici.

Objekt “Vukovar” sastoji se od 15 etaža s ukupno 89 smještajnih jedinica i namijenjen je za potrebe smještaja polaznika škola Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”. Njegovom upotrebom značajno će se podići standard smještaja i života svih polaznika i sudionika nastavnih i obučnih procesa na HVU.

Pozivamo zainteresirane snimatelje i fotografe koji žele obići objekt “Vukovar” prije službene svečanosti da dođu u srijedu, 27. svibnja 2020., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 10,30 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr do srijede, 27. svibnja 2020. do 9.00 sati.

Također, pozivamo predstavnike medija koji žele pratiti službeni program da dođu u srijedu, 27. svibnja 2020., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 11,30 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr do srijede, 27. svibnja 2020. do 9.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) broj osobne iskaznice i broj mobitela, uz obaveznu naznaku u koje vrijeme je planiran dolazak.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Objava Svečano otvaranje smještajnog objekta “Vukovar” na HVU pojavila se prvi puta na MORH.



Najave