Čestitka ministra Krstičevića Kunama

Ministar Krstičević čestitao rođendan pripadnicima 3. gbr i bojne Kune: Bili ste primjer neuništive volje i odlučnosti u provedbi zadaća i postizanju zadanih ciljeva!

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević čestitao je rođendan pripadnicima 3. gardijske brigade Kune i Tenkovske bojne Kune Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske:

“Poštovani pripadnici 3. gardijske brigade Kune i pripadnici tenkovske bojne Kune Hrvatske vojske,

s posebnim poštovanjem i ponosom čestitam vam 29. obljetnicu ustrojavanja brigade.

Tijekom Domovinskog rata bili ste primjer neuništive volje i odlučnosti u provedbi zadaća i postizanju zadanih ciljeva, o čemu svjedoče višestruka priznanja i odlikovanja, ali još više vaši ratni uspjesi. Uvijek se sjetimo i žrtve 385 pripadnika Kuna, kao i svih ostalih hrvatskih branitelja koji su svoje živote položili na oltar domovine jer njima dugujemo najviše.

Dragi pripadnici bojne Kune, vi ste nositelj tradicije legendarnih Kuna, budite ponosni na svoje prethodnike i neka vam njihov primjer bude poticaj da se s jednakom gorljivošću za Domovinu nastavite izgrađivati i razvijati kako bi Hrvatska pobjednička vojska uvijek bila spremna za sve izazove koje budućnost nosi.

Drage Kune, sretan vam dan brigade i dan bojne!”

Objava Čestitka ministra Krstičevića Kunama pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja