Milanović, Krstičević i Hranj na redovitoj plovidbi obalnog ophodnog broda “Omiš”

Predsjednik RH Milanović, ministar Krstičević i načelnik GS OS RH admiral Hranj s pripadnicima Obalne straže na redovitoj plovidbi obalnog ophodnog broda "Omiš"

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je na redovitoj plovidbi obalnog ophodnog broda “Omiš” koji je izvršavao redovite zadaće nadzora i zaštite interesa Republike Hrvatske u teritorijalnom moru te u području ZERP-a. Uz predsjednika Republike, na plovidbi su sudjelovali i potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj i zapovjednik Hrvatske ratne mornarice kontraadmiral Ivo Raffanelli.

Tijekom plovidbe Predsjednik je stekao uvid u sposobnosti obalnog ophodnog broda “Omiš” te se uvjerio da pripadnici Obalne straže RH uspješno provode sve planirane aktivnosti na moru i u novonastalim okolnostima uzrokovanim širenjem virusa COVID-19.

Predsjednik je dao potporu Hrvatskoj vojsci, Hrvatskoj ratnoj mornarici i posebno članovima posade broda koji svoje zadaće izvršavaju stručno i profesionalno, poštivajući sve mjere samozaštite.

Milanović, Krstičević i Hranj na redovitoj plovidbi obalnog ophodnog broda "Omiš"

Flickr fotogalerja

Objava Milanović, Krstičević i Hranj na redovitoj plovidbi obalnog ophodnog broda “Omiš” pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja