Neformalni sastanak ravnatelja za obrambenu politiku Europske unije

U okviru predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU u Zagrebu će se održati Neformalni sastanak ravnatelja za obrambenu politiku država članica  Europske unije

Neformalni sastanak ravnatelja za obrambenu politiku Europske unije održat će se u četvrtak 23. siječnja 2020., u Hilton Garden Inn Hotelu u Zagrebu, Radnička cesta 21.

Na sastanku će sudjelovati ravnatelji uprava za obrambenu politiku država članica Europske unije te predstavnici institucija Europske unije, a razgovarat će se o razvoju i provedbi inicijativa Europske unije u području obrane.

Sastanak je ujedno i priprema za Neformalni sastanak ministara obrane EU koji će se održati u Zagrebu, 4. i 5. ožujka 2020. godine.

Izjave  za medije planirane su u 13:30 sati stoga pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u četvrtak 23. siječnja 2020., u Hilton Garden Inn Hotelu u Zagrebu, Radnička cesta 21, najkasnije do 12:40 sati.

Također, molimo predstavnike medija da  svoj dolazak obavezno potvrde na e-mailove: infor@morh.hr i media@mvep.hr, najkasnije do srijede, 22. siječnja 2020. do 14 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj novinarske iskaznice te broj mobitela.

Napominjemo da svi novinari i predstavnici medija koji žele prisustvovati događanjima u organizaciji predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije moraju posjedovati važeću medijsku akreditaciju. Zahtjevi za akreditaciju podnose se na poveznici.

Objava Neformalni sastanak ravnatelja za obrambenu politiku Europske unije pojavila se prvi puta na MORH.



Najave