Konferencija za medije povodom održavanja izložbe ASDA 2019

Konferencija za medije povodom održavanja pete po redu Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA), održat će se u utorak, 2. travnja 2019. godine s početkom u 11,00 sati u Domu Hrvatske vojske General-bojnik Ivo Jelić u Splitu.

 Konferenciji za medije nazočit će direktor tvrtke TNT Productions Justin Web, posebni savjetnik ministra obrane Ivica Ušljebrka, pomoćnik ministra obrane za materijalne resurse Roman Mikulić, zamjenik zapovjednika Hrvatske ratne mornarice komodor Damir Dojkić, direktor Izložbe ASDA 2019 pukovnik Denis Kovačević, gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara te župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban.

Međunarodna izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference - ASDA) održat će se po peti put u Splitu, u Spaladium areni od 10. do 12. travnja 2019. godine, pod pokroviteljstvom Vlade RH i uz potporu Ministarstva obrane Republike Hrvatske. Organizator izložbe i ove godine je američka tvrtka TNT Production Inc., specijalizirana za organizaciju sajamskih priredbi takvog tipa.

Riječ je o najvećoj izložbi vojne opreme i naoružanja na ovim prostorima, koja je postala tradicionalna manifestacija i uvrstila se u kalendar međunarodnih vojnih izložbi u svijetu. 

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u utoak, 2. travnja 2019. u Dom HV-a General-bojnik Ivo Jelić u Splitu, ulica Poljudsko šetalište br. 1, najkasnije do 10,45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr

Parking za predstavnike medija osiguran je ispred Doma HV-a.

Najave