MORH na Sajmu sporta, rekreacije i fitnesa START u Splitu

Kadeti, vojnici, mornari i vrhunski sportaši - ugovorni pričuvnici Hrvatske vojske na Sajmu START u Športskom centru Gripe

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske  sudjeluje na Sajmu sporta, rekreacije i fitnesa START, koji se održava u Splitu od 22. do 24. veljače 2019. u Športskom centru Gripe od 10 do 19 sati.

Na Sajmu START Ministarstvo obrane će predstaviti sveučilišne studijske programe Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tu?đman" (HVU) - Studij vojnog pomorstva, Vojno vo?đenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo te zanimanje vojni pilot i program dragovoljnog vojnog osposobljavanja.

Tom prigodom na izložbenom prostoru MORH-a, uz djelatnike Središnjice za upravljanje osobljem, sudjelovat će kadeti HVU-a, vojnici Hrvatske kopnene vojske i mornari Hrvatske ratne mornarice te vrhunski sportaši - ugovorni pričuvnici Hrvatske vojske.

Sajam sporta, rekreacije i fitnesa START održava pod okriljem Splitskog polumaratona, a cilj mu je objediniti strast prema sportu i zdravi način života. Na Sajmu će se predstaviti sportaši i rekreativci, proizvo?đači sportske opreme i prehrane, klubovi, tvrtke i udruge koje se bave djelatnostima u sportu.



Najave