Ministar obrane Damir Krstičević s mladim hrvatskim robotičarima

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević primit će u ponedjeljak, 27. veljače 2017. u Ministarstvu obrane u 12 sati mlade hrvatske robotičare i njegove mentore, koji prezentiraju Hrvatsku u svjetskim natjecanjima iz robotike.

Mladi hrvatski robotičari su učenici osnovnih i srednjih škola koji prezentiraju Hrvatsku u svjetskim natjecanjima iz robotike. Na prošlogodišnjem natjecanju RoboCup 2016 Junior u Leipzigu, gdje je sudjelovalo 3500 natjecatelja iz 40 zemalja, mladi hrvatski robotičari osvojili su devet odličja za Hrvatsku i postali svjetski prvaci, a nedavno i pobjednici Otvorenog prvenstva Njemačke.

Mladi hrvatski robotičari predstavit će ministru Krstićeviću svoja postignuća uoči državnog prvenstva koje će se održati u Sinju, a na kojem će najbolji robotičari kreirati "robotičku alku".

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da poprate ovaj događaj i da dođu u ponedjeljak, 27. veljače 2017. godine u Ministarstvo obrane, Trg Petra Krešimira IV. br.1 najkasnije do 11.45 sati te da svoj dolazak najave na email infor@morh.hr, najkasnije do ponedjeljka, 27. veljače 2017. do 10.30 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medijske kuće, status (novinar, snimatelj, fotograf), kontakt email i br. mobitela te br. novinarske iskaznice.



Najave