Ministar Buljević čestitao europskim prvacima u veslanju

Pripadnici Oružanih snaga RH, braća Martin i Valent Sinković, osvojili su danas, 8. svibnja 2016., naslov europskih prvaka u dvojcu na pariće, a Damir Martin u samcu, sjajnim nastupom na Europskom prvenstvu u Brandenburgu.

Ministar obrane RH Josip Buljević tim je povodom veslačkom dvojcu uputio čestitku na osvojenoj zlatnoj medalji. "Poštovani Martine i Valente, čestitam vam na ovom sjajnom uspjehu i koristim ovu prigodu još vam jednom zahvaliti, u ime svih djelatnika Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH kojima i sami pripadate, što nas svojim iznimnim sportskim uspjesima i svojim radom činite ponosnima. Vjerujem da će se vaši uspjesi nastaviti i u budućnosti te Vam želimo puno uspjeha u nastavku vaše sportske karijere", stoji u čestitci ministra obrane Buljevića

Također, ministar je čestitao Damiru Matinu, koji je obranio naslov europskog prvaka uvjerljivom pobjedom nad konkurentima: "Poštovani Damire, tvoja pobjeda rezultat je predanog  rada i profesionalnosti. Ponosni smo da si pripadnik velike obitelji Oružanih snaga RH te ti ovim putem čestitam na ovom sjajnom uspjehu i želim ti nastavak uspješne karijere, u svoje osobno ime i u ime djelatnika Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH".



Priopćenja