Svečana akademija povodom Dana pobjede

Povodom obilježavanja Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 18. obljetnice vojno redarstvene operacije „Oluja“, u četvrtak, 1. kolovoza 2013. u Velikoj dvorani Časničkog doma HVU «Petar Zrinski», s početkom u 12,30 sati, održat će se svečanost uručivanja promaknuća, odlikovanja, nagrada i pohvala djelatnicima MORH-a, GS OS RH i pristožernih postrojbi GS OS RH.

Svečanosti će nazočiti predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik OS RH, dr. Ivo Josipović, ministar obrane RH Ante Kotromanović, načelnik Glavnog stožera, general pukovnik Drago Lovrić, te drugi uvaženi dužnosnici i gosti.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje svečanosti da dođu na Hrvatsko vojno učilište „Petar Zrinski“, u četvrtak, 1. kolovoza 2013. godine, najkasnije do 12,15 sati. Ulaz za pješake je s Ilice 256b, dok predstavnici medija koji dolaze s vozilima ulaze s ulice Črnomerec. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Molimo predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh. hr ili na fax: 01/4832-905 najkasnije do četvrtka, 1. kolovoza 2013. u 9,00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj mobitela te registarsku oznaku vozila.

Osoba za kontakt je Svemirka Miočić, telefon: 091/5839-600.



Najave