Godišnja izložba karikatura članova HDK-a

U galeriji Ministarstva obrane RH "Zvonimir" u Zagrebu, 16. listopada 2018. s početkom u 18 sati otvara se Godišnja izložba karikatura članova Hrvatskog društva karikaturista



U galeriji Ministarstva obrane RH "Zvonimir" u Zagrebu, Bauerova 33 u utorak, 16. listopada 2018. s početkom u 18 sati otvara se Godišnja izložba karikatura članova Hrvatskog društva karikaturista.

Na Godišnjoj izložbi karikatura članova HDK-a bit će predstavljen veliki broj hrvatskih autora: oni najpoznatiji koji objavljuju karikature u dnevnom tisku, ali i oni koji objavljuju karikature u lokalnim listovima i drugdje.
 
Na izložbi koja se tradicionalno održava već 33 godine koliko Udruga i djeluje, 44 najaktivnija člana (od ukupno 82)  izložiti će 140  radova.
 
Hrvatsko društvo karikaturista je osnovano 1985. godine, okuplja gotovo sve hrvatske karikaturiste s ciljem pomoći svojim članovima u razmjeni informacija i iskustava, promicanja karikature u Hrvatskoj, ali i promicanja hrvatske karikature u svijetu.
 
Izložba je za posjetitelje otvorena od 16. do 26.listopada 2018., a može se razgledati radnim danom u  galeriji  "Zvonimir" od 10 do 18 sati.



Najave