Središnja svečanost obilježavanja 20. obljetnice Vojne policije OS RH

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Petar Zrinski", Ilica 256 b, u srijedu 24. kolovoza 2011. s početkom u 11,00 sati održat će se središnja svečanost obilježavanja 20. obljetnice ustrojavanja i djelovanja Vojne policije OS RH. Na svečanosti se očekuje nazočnost predsjednika Republike i vrhovnog zapovjednika OS RH Ive Josipovića.

Pored svečanog postrojavanja ratnih postrojbi Vojne policije OS RH i obraćanja visokih dužnosnika, bit će organiziran i taktičko-tehnički zbor opreme i sredstava VP OS RH te izvedene situacijske vježbe Vojne policije.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija sa poprate središnju svečanost  i dođu na Hrvatsko vojno učilište „Petar Zrinski“, Ilica 256 b, u srijedu, 24 kolovoza, najkasnije do 10,30 sati. Ulaz za pješake je sa Ilice 256b, dok predstavnici medija koji dolaze s vozilima ulaze s ulice Črnomerec. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt je zamjenik načelnika Službe za odnose s javnošću i informiranje, pukovnik Dražen Jonjić, mob. 099 22 81 878.  Najave