Ministar Krstičević u radnom posjetu Zapovjedništvu za potporu

Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstičević  danas je, 9. studenoga 2016. godine, boravio u radnom posjetu Zapovjedništvu za potporu u zagrebačkoj vojarni „Croatia“, zajedno sa suradnicima i u pratnji zamjenika načelnika GS OSRH, generala pukovnika Drage Matanovića te ostalih visokih časnika.

Posjet je počeo počasnim postrojavanjem Bojne za opću logističku potporu ZzP-a. Zapovjednik ZzP-a, general bojnik  Mladen Fuzul u prostorima Zapovjedništva ministru je  poželio dobrodošlicu i održao prezentaciju o Zapovjedništvu, a  ministar Krstičević zatim je obišao Operativno središte te vojarnu i prostore za život i rad vojnika, dočasnika i časnika. Ministar se tako imao prilike pobliže upoznati s radom i postojećim stanjem u ZzP-u, kao i razgovarati s ljudima koji tamo svakodnevno rade i borave.

Tom je prigodom ministar obrane kazao kako mu je iznimno drago biti u ovom okruženju, istaknuvši kako je za svoj prvi radni posjet odabrao upravo ZzP, koji u potpori OSRH pokriva vrlo širok opseg zadaća. "Vi ste pokretač Oružanih snaga i od vas tražim spremnost i sposobnost za sve zadaće, a vaša profesionalnost je ključ", rekao je ministar Krstičević i dodao kako danas domoljublje, uz poštivanje vrijednosti Domovinskog rata, vidi kroz rad, trud, znanje, izvrsnost, solidarnost i poštivanje zakona.

Ministar je naglasio da mu je vrlo važan čovjek - vojnik dočasnik i časnik, odnosno njihovi uvjeti rada i standard. "Čast mi je i ponos biti ministrom obrane, pozivam vas sve da i nadalje budete odgovorni i posvećeni ostvarivanju procesa i zadaća koji su pred nama", zaključio je ministar.



Priopćenja