Primopredaja vozila tipa HMMWV

U administrativnom sjedištu Ministarstva obrane, u utorak, 14. lipnja 2011. godine, s početkom u 12 sati, održat će se primopredaja oklopnih vozila tipa „HMMWV“  koje je Republici Hrvatskoj, odnosno Oružanim snagama RH, Ugovorom o donaciji vojnih vozila i opreme u vrijednosti oko 5,52 milijuna dolara, donirala Vlada Sjedinjenih Američkih Država.

Riječ je o 13 oklopnih vozila s pripadajućom opremom, pričuvnim dijelovima i dodatnom komunikacijskom opremom, a koja će se koristiti u sklopu obuke pripadnika OS RH za sudjelovanje u međunarodnim mirovnim misijama.

Primopredaji vozila nazočit će ministar obrane Davor Božinović i veleposlanik SAD-a u RH James B. Foley.

Pozivamo predstavnike medija da poprate navedeni događaj i dođu u administrativno sjedište MORH-a, Sarajevska cesta 7, u utorak, 14. lipnja, najkasnije do 11,45 sati.

Također, molimo zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak najave Službi za odnose s javnošću i informiranje MORH-a, na e-mail: infor@morh.hr ili na fax: 01/4832-905, najkasnije do ponedjeljka, 13. lipnja do 19,00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.

Osoba za kontakt je načelnica Odjela informiranja SOJI-a Emina Lišić, mob: 098/233 480.Najave