Dan otvorenih vrata HVU "Dr. Franjo Tuđman" u Splitu

Posjetitelji će imati prigodu informirati se o studijskim programima Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje te Vojno pomorstvo

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" u Splitu održat će se u subotu, 17. ožujka 2018., u vremenu od 10.00 do 14.00 sati u vojarni "Admiral flote Sveto Letica-Barba", Zrinsko-frankopanska 207a.

Posjetitelji će imati prigodu informirati se o studijskim programima za potrebe Oružanih snaga Republike Hrvatske, Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, te posebno o novom diplomskom studiju Vojno pomorstvo koje je Hrvatsko vojno učilište pokrenulo u suradnji sa Sveučilištem u Splitu. Uz multimedijalnu prezentaciju o sveučilišnim studijskim programima predviđen je i obilazak sportskih objekata i kabineta u vojarni, brodova HRM-a te taktičko-tehničkog zbora. 

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u subotu, 17. ožujka 2018., na glavni ulaz vojarne „Admiral flote Sveto Letica-Baraba u Splitu, najkasnije do 9.30 sati te da svoj dolazak najave do petka, 16. ožujka 2018., do 15.30 sati časniku za odnose s javnošću HVU-a pukovniku Zdravku Lovašenu na mail adresu:zdravko.lovasen@gmail.com.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice i broj mobitela.

Osoba za kontakt za navedeni događaj je časnik za odnose s javnošću Hrvatskog vojnog učilišta pukovnik Zdravko Lovašen, mob: 099/250-2593.

Najave