Znanstveno stručni skup o budućnosti Hrvatske ratne mornarice

U Domu OS RH u Splitu, Poljudsko šetalište bb, u srijedu 27. veljače 2013. s početkom u 9,00 sati održat će se znanstveno-stručni skup "Hrvatska ratna mornarica – Jučer. Danas. Sutra." na kojem će u kontekstu izrade novog Dugoročnog plana razvoja OS RH govora biti o razvoju i modernizaciji HRM-a, sigurnosnom okružju RH, obrambenoj politici i dugoročnim ciljevima obrambenog planiranja, potrebnim sposobnostima za mornarička djelovanja i sl.

Na stručnom skupu sudjelovat će ministar obrane RH Ante Kotromanović, načelnik GS OS RH, general pukovnik Drago Lovrić, zapovjednik Hrvatske ratne mornarice, komodor Robert Hranj, a izlagat će između ostalih i akademik Davorin Rudolf, prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila, prof. dr. sc. Serđo Kos i drugi.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje otvorenog dijela znanstveno stručnog skupa (od 9,00 do 10,00) da dođu u srijedu, 27. veljače 2013., u Dom OS RH u Splitu, Poljudsko šetalište bb najkasnije do 8,45 sati, te da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr.

Osoba za kontakt je glasnogovornik MORH-a Mislav Šimatović, mob: 099/7086879.



Najave