Obilježavanje 26. obljetnice osnutka HVU-a

Primopredaja dužnosti zapovjednika HVU-a provest će se između general-pukovnika Slavka Barića i general-bojnika Mate Pađena

Obilježavanje 26. obljetnice osnutka Hrvatskog vojnog učilišta (HVU) "Dr. Franjo Tuđman" i primopredaja dužnosti zapovjednika HVU-a održat će se u srijedu, 20. prosinca 2017. godine u velikoj dvorani Časničkog doma u vojarni "Petar Zrinski“ u Zagrebu, s početkom u 10.00 sati.

Primopredaja dužnosti zapovjednika HVU-a provest će se između dosadašnjeg zapovjednika general-pukovnika Slavka Barića i novoizabranog general-bojnika Mate Pađena.

Svečanosti će nazočiti potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija koji žele popratiti središnju svečanost da dođu u srijedu, 20. prosinca 2017., na HVU "Dr. Franjo Tuđman", Ilica 256b, najkasnije do 9.45 sati te da svoj dolazak obavezno najave časniku za odnose s javnošću HVU-a pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: zdravko.lovasen@gmail.com, najkasnije do utorka, 19. prosinca 2017., do 15.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice i broj mobitela. Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Najave