Dan otvorenih vrata na HVU "Dr. Franjo Tuđman"

Na Danu otvorenih vrata HVU "Dr. Franjo Tuđman" predstavljanje studijskih programa, obilazak Kampusa i TT zbora te simulator letenja

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta (HVU) "Dr. Franjo Tuđman" održat će se u subotu, 16. prosinca 2017. godine, u vojarni "Petar Zrinski", Ilica 256b, u Zagrebu, od 10.00 do 13.30 sati.

Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Oružanih snaga RH, uvjeti i način upisa na studij Vojnog inženjerstva i Vojnog vođenja i upravljanja, kadetska prava i obveze te vojna obuka te će im biti omogućen i obilazak Kampusa te razgledavanje taktičko-tehničkog zbora.

Ovom prilikom bit će predstavljen i novi diplomski studij Vojnog pomorstva koje je HVU pokrenulo u suradnji sa Sveučilištem u Splitu.

Također, u sklopu Dana otvorenih vrata, predstavit će se i program školovanja za vojnog pilota, a posjetitelji će imati priliku iskušati svoje sposobnosti na simulatoru letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedište borbenog aviona.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u subotu, 16. prosinca 2017., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu najkasnije do 9.45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: zdravko.lovasen@gmail.com.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.
Osoba za kontakt za navedeni događaj je pukovnik Zdravko Lovašen, časnik za odnose s javnošću HVU-a, mob: 099 250 2593.

Najave