Komemoracija general-pukovniku Franji Feldiju

Komemoracija general-pukovniku Franji Feldiju održat će se u četvrtak, 14. prosinca 2017. godine u Ministarstvu obrane RH, u velikoj dvorani Doma HV "Zvonimir", s početkom u 10.00 sati.

Posljednji ispraćaj general-pukovnika Franje Feldija održat će se na krematoriju Gradskog groblja Mirogoj, s početkom u 12.00 sati. Misa zadušnica služit će se u crkvi Krista Kralja na Mirogoju.

General-pukovnik Franjo Feldi bio je sudionik Domovinskog rata i prvi zapovjednik Ratne škole "Ban Josip Jelačić". Pridružio se Zboru narodne garde u rujnu 1991. i u HV-u je obnašao visoke vojne dužnosti sve do umirovljenja. Uz vojnu karijeru, od mladosti se bavio slikanjem te izlagao na više samostalnih i skupnih izložbi.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medije za praćenje komemoracije da dođu u četvrtak, 14. prosinca 2017. godine u Ministarstvo obrane RH, Trg Petra Krešimira IV/I najkasnije do 9.40 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr, najkasnije do srijede, 13. prosinca do 16 sati.

Prijava treba sadržavati naziv medija, ime i prezime, status (novinar, snimatelj, fotograf), e-mail i broj mobitela te broj osobne ili novinarske iskaznice.

General Feldi

Najave