Svečana prisega 14. naraštaja kadeta na HVU

Svečana prisega 14. naraštaja kadeta Oružanih snaga Republike Hrvatske i svečano obilježavanje početka akademske godine sveučilišnih preddiplomskih studija održat će se na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman"u Zagrebu u subotu, 24. rujna 2016. godine, s početkom u 10 sati.

Svečanu prisegu položit će 103 kadeta 14. naraštaja, od kojih je 89 kadeta 3. naraštaja vojnih sveučilišnih studijskih programa vojnog inženjerstva i vojnog vođenja i upravljanja, te 10 kadeta kandidata za vojne pilote. Svoje školovanje započinje i četiri  kadeta iz partnerskih zemalja Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u subotu, 24. rujna 2016., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu  najkasnije do 9:45 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a, pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: zdravko.lovasen@gmail.com. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf)  i broj mobitela.
Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.



Najave