Čestitka ministra srebrnim jedriličarima

Ministar obrane Ante Kotromanović uputio je u ponedjeljak, 1. prosinca 2014., čestitku pripadnicima Oružanih snaga Tončiju Stipanoviću (klasa Laser) i Ivanu Kljakoviću Gašpiću (klasa Finn) na osvojenim srebrnim medaljama na Svjetskom kupu u jedrenju, koji se održao od 27. do 30. studenoga 2014. u Abu Dhabiju.

"Poštovani Tonči i Ivane, u ime svih pripadnika Oružanih snaga RH, djelatnika Ministarstva obrane i u svoje osobno ime, čestitam Vam na još jednom velikom uspjehu – osvojenim srebrnim odličjima na finalu Svjetskog kupa u jedrenju u Abu Dhabiju. Ponosni smo da ste pripadnici velike obitelji Oružanih snaga RH, te Vam želimo puno uspjeha u nastavku sportske karijere", stoji u čestitci ministra obrane Kotromanovića.

Tonči Stipanović i Ivan Kljaković Gašpić pripadnici su Oružanih snaga RH od ožujka 2011. kada su postali djelatne vojne osobe, temeljem Sporazuma o suradnji, unaprijeđenju i razvoju sporta u Republici Hrvatskoj, potpisanog u listopadu 2010. godine između Ministarstva obrane i Hrvatskog olimpijskog odbora.

 



Priopćenja