Primopredaja opreme iz donacije SAD-a Republici Hrvatskoj

Primopredaja i prezentacija inženjerijske opreme i taktičkog sustava za pročišćavanje vode iz donacije Vlade SAD-a Republici Hrvatskoj, održat će se u ponedjeljak, 6. studenoga 2017., u vojarni "Croatia", s početkom u 12 sati.

Tom prigodom će Oružane snage RH preuzeti kopač-utovarivač i dva teretna motorna vozila te dva sustava za pročišćavanje vode.
Primopredaji će nazočiti potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov te veleposlanica SAD-a u RH Julieta Valls Noyes.

Donirana oprema bit će raspoređena u postrojbe Oružanih snaga RH, Satniju za opću inženjerijsku potporu Inženjerijske pukovnije Hrvatske kopnene vojske te u Bojnu za opću logističku potporu Zapovjedništva za potporu.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za navedeni događaj da dođu u ponedjeljak, 6. studenoga 2017., u vojarnu „Croatia“, ulaz Sarajevska 7, najkasnije do 11.40 sati. Za predstavnike medija osiguran je parking u vojarni.

Molimo zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr, najkasnije do ponedjeljka, 6. studenoga 2017., najkasnije do 9.30 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf, snimatelj), broj novinarske/osobne iskaznice i kontakt.

Najave