Ministrica obrane Savezne Republike Njemačke u posjetu MORH-u

Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstičević će u srijedu, 4. listopada 2017. godine u službeni posjet primiti ministricu obrane Savezne Republike Njemačke Ursulu von der Leyen s izaslanstvom.

Svečani doček njemačke ministrice von der Leyen u Ministarstvu obrane RH predviđen je u srijedu, 4. listopada 2017. u 10.30 sati. Pozivamo fotografe i snimatelje koji žele pratiti svečani doček da dođu na Trg Kralja Petra Krešimira IV/1, najkasnije do 10.15 sati.

Nakon bilateralnih sastanaka u MORH-u i Uredu Predsjednika Vlade RH, njemačka ministrica obrane Ursula von der Leyen i potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević obići će izloženi taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme OSRH u dvorištu Ministarstva obrane RH u 12.15 sati nakon čega su u predvorju MORH-a predviđene izjave za medije s početkom u 12.30 sati.

Pozivamo predstavnike medija koji žele pratiti obilazak TT zbora i izjave za medije da dođu na Trg Kralja Petra Krešimira IV/1, najkasnije do 12.00 sati.

Zainteresirani predstavnici medija svoj dolazak obavezno moraju najaviti na e-mail infor@morh.hr najkasnije do srijede, 4. listopada 2017. godine do 09.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Najave