Dan otvorenih vrata na HVU "Dr. Franjo Tuđman"

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" u subotu, 23. travnja 2016. u vremenu od 10.00 do 14.00 sati održat će se Dan otvorenih vrata.

Posjetiteljima će biti prezentirani sveučilišni studijski programi, Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje kao i program školovanja za vojnog pilota. Prezentirat će se i program "Kadet", uvjeti i načini upisa, kadetske obveze i prava, akademsko školovanje i vojna obuka, a bit će omogućeni  i razgovori s kadetima koji će posjetitelje dočekati na svakoj radnoj točci.

Također, posjetitelji će imati priliku razgledati pilotsku kabinu borbenog aviona MIG-21 te simulator letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedište borbenog aviona MIG-21.

Predviđen je obilazak objekata u vojarni koje koriste kadeti (smještajni objekti, sportski kapaciteti, restoran, knjižnica, kapelica).

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu na Hrvatsko vojno učilište "Dr. Franjo Tuđman" u Zagrebu, Ilica 256 b, u subotu, 23. travnja 2016. najkasnije do 9.45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: vesna.ivekovic@morh.hr.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.



Najave