Čestitka ministra obrane brončanim judašicama

Ministar obrane Ante Kotromanović uputio je danas, u ponedjeljak 18. studenoga 2013. čestitku pripadnicama Oružanih snaga RH – judašicama Andreji Đaković i Ivani Maranić koje su osvojile brončane medalje na upravo završenom Europskom U23 prvenstvu.

"Poštovane Andreja i Ivana, u ime svih pripadnika Oružanih snaga RH, djelatnika Ministarstva obrane i svoje osobno, čestitam vam na velikom uspjehu – osvojenim brončanim medaljama na Europskom U23 judo prvenstvu. Raduje nas što i dalje nastavljate osvajati medalje na velikim natjecanjima. Naravno, ponosni smo što ste  pripadnice velike obitelji Oružanih snaga RH. Vjerujemo kako će i dalje s predstojećih natjecanja, stizati vijesti o velikim sportskim uspjesima“, stoji u čestitci ministra obrane Kotromanovića.   

Andreja Đaković i Ivana Maranić pripadnice su Oružanih snaga RH od ožujka 2011. kada su postale djelatne vojne osobe temeljem Sporazuma o suradnji, unaprjeđenju i razvoju športa u Republici Hrvatskoj potpisanog u listopadu 2010. godine između Ministarstva obrane i Hrvatskog olimpijskog odbora.



Priopćenja