Primopredaja dužnosti načelnika Glavnog stožera OS RH

Primopredaja dužnosti načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske između generala zbora Drage Lovrića i general pukovnika Mirka Šundova održat će se u utorak 1. ožujka 2016., u Domu HV-a Zvonimir u Zagrebu s početkom u 10.00 sati.

Svečanoj primopredaji nazočit će predsjednica RH i vrhovna zapovjednica OS RH, Kolinda Grabar – Kitarović, ministar obrane RH Josip Buljević te drugi dužnosnici MORH-a i predstavnici OS RH.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje:

 

  •  smotre i pregleda Počasno-zaštitne bojne koju će izvršiti general Lovrić na Trgu kralja Petra Krešimira IV; da dođu u MORH, ulaz iz Stančićeve 6, najkasnije do 9,00 sati;

  •  svečane ceremonije dočeka Predsjednice RH, na Trgu kralja Petra Krešimira IV; da dođu u MORH, ulaz iz Stančićeve 6, najkasnije do 9,40 sati;

  •   svečane primopredaje dužnosti načelnika Glavnog stožera OS RH, u Domu HV-a, da dođu u MORH, ulaz iz Stančićeve 6, najkasnije do 9,45 sati.


Molimo predstavnike medija da svoj dolazak obavezno najave na e-mail: infor@morh.hr, najkasnije do utorka, 1. ožujka, do 8,30 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, kontakt te napomenu za koji dio programa je prijava.



Najave